Articles Service - Marketing And Unique Articles - Online Directory - Quick Promotion - Free Contents


   

Usi de interior,Usi din lemn masiv,Usi interior lemn



[Valid RSS feed]  Category Rss Feed - http://www.look4articles.com/rss.php?rss=264
By : aarish khan    99 or more times read
Submitted 2013-02-08 03:46:25
Executam usi de interior, usi din lemn masiv, usi interior lemn, usi lemn stratificat, usi exterior lemn stratificat, scari interioare din lemn masiv de tei sau stejar la comanda.

Toate tipurile de usi pot fi executate conform specificatiilor dumneavoastra: dimensiuni, nuanta (paleta larga de culori), model. Usi la comanda - usi din lemn masiv stratificat sau usi furniruite cu furnir natural care pot fi executate pe dimensiunile dorite intr-o gama larga de modele si culori (baituri).

Usi de interior furniruite cu furnir natural care poate fi din stejar, mahon, nuc, wenge. Cadrul, traversele si tocul usilor furniruite precum si usile din lemn masiv stratificat sunt confectionate din lemn uscat adus la umiditatea optima de prelucrare prin uscare in uscatoare specializate.

Usi interioare din lemn sunt executate din lemn masiv stratificat de stejar sau de tei intr-o gama variata de modele, culori pe dimensiunile solicitate.

Usi exterior lemn sunt executate din lemn stratificat de stejar, frasin sau brad si impregnate cu produse pe baza de apa care asigura o buna rezistenta in timp la diferentele de temperatura , umiditate si raze solare.

Scari de interior confectionate din lemn de stejar sau fag, in configuratia si nuanta dorita, executate pe structura proprie (pe vanguri) sau formate din trepte cu grosimea de 3 sau 4 cm. si contratrepte care placheaza structurile din beton sau metal existente.

La comanda pot fi executate scari in configuratia dorita.


Captuseli - elementele care imbraca grosimile peretilor sunt confectionate din lemn masiv pentru usile din lemn sau din pal furniruit pentru usile furniruite, pe dimensiuni.

Pervazuri- cadre care acopera rostul dintre perete si toc - executate din lemn pentru usile din lemn sau din mdf pentru usile furniruite.

Captuselile si pervazurile au aceeasi nuanta sau furnir cu usile corespunzatoare.

Toate produsele oferite au garantie 2 ani iar la cerere se asigura intretinere postgarantie. Montajul este garantat doar daca este facut cu echipele recomandate.

Usile din lemn stratificat, cadrul, traversele, tocul usilor furniruite si elementele pentru scarile interioare sunt executate din lemn uscat in uscatoare specializate.

Totodata, va punem la dispozitie o gama variata de modele de sticla mata si sticla sablata prin colaborarea cu firme specializate. La comanda (4-7 zile lucratoare) pot fi executate vitralii si sticla sablata, intr-o varietate de culori,

modele si dimensiuni.

Great first impressions to your guests with quality exterior and interior doors.Supplies external and internal doors to homes made from wood in a variety of colours. All types of doors made to your specifications.

We produce veneered interior doors, laminated wooden doors, interior doors and exterior doors, interior stairs of oak or beech, in any configuration. The deadline for execution of custom doors is between 20 to 30 days.

Author Resource:

We manufacture custom doors and exterior doors in a wide range of patterns and colors in any size. Produce laminated solid wood usi interior , but also beech and Usi de interior furniruite . The site contains contact information, services and price offerings.

Related Articles


HTML Ready Article. Click on the "Copy" button to copy into your clipboard.




Firefox users please select/copy/paste as usual


New Members
select
Sign up
select
Learn more
ASK It!
ASK It!

 
Directory Menu
Home
Login to Directory
Submit Articles
Submission Guidelines
Top Articles
Link Directory
About Us
Articles Directory Advertisement
Articles Directory Advertisement Media Kit
Contact Us
Privacy Policy
RSS Feeds


Categories

Accessories
Advice
Aging
Arts
Arts and Crafts
Automotive
Break-up
Business
Business Management
Cancer Survival
Career
Cars and Trucks
CGI
Cheating
Coding Sites
Computers
Computers and Technology
Cooking
Crafts
Culture
Current Affairs
Databases
Death
Education
Entertainment
Etiquette
Family Concerns
Film
Finances
Food and Drinks
Gardening
Healthy Living
Holidays
Home
Home Management
Internet
Jobs
Leadership
Legal
Medical
Medical Business
Medicines and Remedies
Men Only
Motorcyles
Opinions
Our Pets
Outdoors
Parenting
Pets
Recreation
Relationships
Religion
Self Help
Self Improvement
Society
Sports
Staying Fit
Technology
Travel
Web Design
Weddings
Wellness, Fitness and Di
Women Only
Womens Interest
World Affairs
Writing
 
Actions
Print This Article
Add To Favorites
[Valid RSS feed]

Copyright LOOK 4 ARTICLES FREE DIRECTORY - 2005-2012 - Powered By: HYIP